Event för framtiden

Hej på er! Sea Shepherd Sverige har deltagit i sitt första evenemang och det blev en succé! Nu håller vi på att försöka hitta en massa olika evenemang vi skulle kunna ha informationsbord på i framtiden. Utöver alla de olika konserter och festivaler som äger rum så behöver vi lite tips på olika typer av mässor och event relaterade till de djur, natur och miljöfrågor som vi aktiverar oss med! Så om ni har något tips så släng in en kommentar här på bloggen eller maila oss på: [email protected]


Tack för erat stöd!
//Kettil



Sea Shepherd Sweden goes Red Hot!

Förra veckan, närmare bestämt Tisdag och Onsdag 11-12/10 så körde Red Hot Chili Peppers en 2-dagarsspelning i Globen Stockholm. Bandet har länge supportat Sea Shepherd i våran kamp mot tjuvfiske och miljöförstöring världen över och ville att vi skulle finnas på plats på deras konserter.

Med oss ifrån Australien hade vi Laura Dakin som har varit med på de flesta av de stora kampanjerna som har varit. Hon har även varit personlig kock åt sångaren Anthony Kiedis i Red Hot Chili Peppers, så det var till stor hjälp att hon var med oss.

Jag kan säga att allting gick förvånansvärt bra för våran del. Det var många som var framme och var nyfikna på oss. En del kände redan till Sea Shepherd och ville direkt köpa merchandise medan andra fick en genomgång av vad vi är för sorts organisation. Det var nästan enbart bra reaktioner och bemötande vi fick. Vi lyckades nästan sälja av det vi hade med oss vilket resulterade i ett stort bidrag ifrån det svenska folket. Det är vi ytterst tacksamma för.

Det här var vårat första event med Sea Shepherd Sweden och det kommer sannerligen inte att vara vårat sista :)

Tack för erat stöd!
//Gustav

RSS 2.0